Besteld voor 16:00 uur, is volgende werkdag geleverd!

waarom vitamine op werk?

Bij gezondego zorgen we voor een gevarieerd fruit en groente aanbod, perfect geschikt voor op de werkvloer. Onze stijlvolle presentatie geeft werkgevers gelegenheid zich aan de positieve eigenschappen van fruit/groente te koppelen.Ga voor een unieke fruitpresentatie

We bekijken gezamenlijk waar en op welke manier we het fruit het beste kunnen plaatsen en of je gebruik wilt maken van onze fruitboxen of liever gaat voor een presentatie in schalen. Kies je voor de authentieke fruitbox, dan plaatsen we die op een display zodat het uitgiftepunt duidelijk herkenbaar is. Met ons uitnodigende presentatiemateriaal richten wij ons op het creëren van een gezonde beleving. Zo bieden wij de mogelijkheid om jullie vitaliteitsbeleid dagelijks op een laagdrempelige wijze onder de aandacht te brengen.


de voordelen

imago

We bekijken gezamenlijk waar en op welke manier we het fruit het beste kunnen plaatsen en of je gebruik wilt maken van onze fruitboxen of liever gaat voor een presentatie in schalen. Kies je voor de authentieke fruitbox, dan plaatsen we die op een display zodat het uitgiftepunt duidelijk herkenbaar is.

Betere prestaties

Fruit aanbieden aan je collega's zorgt voor betere prestaties van de werknemers. Ze hebben bewezen meer energie door het fruit!

Minder ziekte

Door het aanbieden van gezond fruit aan de werknemers neemt het ziekteverzuim aanzienlijk af! En kun je rekenen op je collega's

Vitaminebox op maat


We hebben een contact formulier ogesteld die de omvang en kenmerken van de organisatie analyseert. Op die manier kunnen we de juiste combinatie van vitamines leveren.

 


Fiscaal aftrekbaar


Fruit op het werk is fiscaal aantrekkelijk, omdat het onder de nihilwaardering valt, heeft het geen invloed op de 1,2 procent vrije ruimte van de fiscale loonsom van uw bedrijf

gratis bezorging


Het leveren van vers fruit verzorgen we gratis door onze eigen team. we leveren de fruitboxen tot op de gewenste locatie. We presenteren het fruit volgens afspraak en controleren ook de consumptie van de afgelopen week.

*ACTIE*

10% korting bij het nemen van een jaar abonnement

Deze actie is alleen geldig voor zakelijke klanten. bij het nemen van jaar (voorwaardes nog zetten)

 

vanaf €19,99 per maand

Voor 16:00 besteld

volgende werkdag in huis!

Altijd tevreden

klanten

14 dagen

bedenktijd

Garantie

1 Jaar fabrieksgarantie