Besteld voor 16:00 uur, is volgende werkdag geleverd!

gepersonaliseerd vitaminepakket met fruit en groente + vitamine schema die op jouw behoefte is ontwikkeld

Herkenbaar? Je denkt dat je zo goed slaapt. Maar toch ben je moe, erg moe. En dat terwijl je wel voldoende slaapt.
Helaas is er geen ‘quick fix’ die je duurzaam van meer energie gaat voorzien. Als je je fit wilt voelen dan is het belangrijk genoeg te slapen, regelmatig te bewegen en gezond te eten.
En wij helpen u daar graag bij!
We hebben een vragenlijst opgesteld die jouw persoonlijke eigenschappen, levensstijl analyseert. Op die manier kunnen we jou de juiste combinatie van vitamines leveren.flexibele abonnement

Laat je ELKE WEEK verrassen met de lekkerste vitamine pakket!…. Met een elke- weekabonnement op Gezondego. Nooit meer zonder jouw vitamines in huis.

de lekkerste

-FRUIT
-SNACKGROENTE
-NOOTJES

Allemaal gebasseerd op jouw persoonlijke eigenschappen en levensstijl.Vitaminebox op maat

We hebben een vragenlijst opgesteld die jouw persoonlijke eigenschappen, levensstijl analyseert. Op die manier kunnen we jou de juiste combinatie van vitamines en mineralen leveren.

vul de vragen in en ontvang direct een persoonlijk advies op basis van jouw levensstijl. Benieuwd welke extra vitamines nodig hebt? Doe de gratis vitaminetest.flexibele

Je ontvangt standaard ieder week automatisch je vitamines en bent flexibel in welke vitamines je ontvangt. Kies je voor herhaalgemak, dan ontvang je ook nog eens een gratis Blendbeker!


gratis bezorging


Het leveren van vers fruit verzorgen we gratis door onze eigen team. we leveren de fruitboxen tot op de gewenste locatie. We presenteren het fruit volgens afspraak en controleren ook de consumptie van de afgelopen week.


*ACTIE*

gratis Blendbeker T.W.V 41,99

Het goedkoopste vitamine abonnement heb je al voor € 9,95 per week. kijk welk pakket bij je pas en voeg dit aan je mandje toe en geef bij het afrekenen aan dat je van de herhaalbestellingen gebruik wil maken. Je kunt je abonnement altijd stopzetten en bent flexibel in het wisselen van producten of frequentie.

Voor 16:00 besteld

volgende werkdag in huis!

Altijd tevreden

klanten

14 dagen

bedenktijd

Garantie

1 Jaar fabrieksgarantie